BokTime !

Kom hem från Allum för några timmar sedan, efter att ha köpt hårinpackning ( som verkligen behövdes!) Efter att ha varit hemma en stund kom mamma ner och toppade mig, skit skönt.
Sedan var det bums in i duschen och bli av med allt hår som var på ryggen, Robin och Leha har redan gått å lagt sig så det börjar bli dags för mig med. Ska bara läsa lite först ;) hehe. Hatar igentligen att läsa men när jag väl hittar en bok som passar mig kan jag inte sluta, så vi får väl se hur länge jag stannar uppe inatt (A)
Ska lägga mig i soffan nu och läsa, ha det bra ! :D <3

Allum med tjejerna !

Nu sitte jag här hemma med Tant caroline och lille sovande Leha, Vi har betsämt att vi ska åka en snabbis till Allum för jag måste köpa hårinpackning, och caroline ska bestämma vad Leha ska ha på sig tydligen :O haha .
Hoppas bara att vädret håller i sig så att det inte börjar att regna , gillar inte regn men gillar inte heller värmen :p .

Just det jag låg uppe hela natten och läste en halv bok , svin bra kunde verkligen inte gå å lägga mig så det slutade med att jag la mig 04.00 hehe :) Boken heter  Min bästa väns dotter som jag lånade av mamma för jätte längesen men inte orkat läsa hehe. :)
Kommer oxå att bättra på mitt bloggande nu , glömde lixom av att jag hade en blogg.")

Här är 2 bilder från förre gången vi var på Allum.






18 ÅR !

             Malin Petersson18 år                    



Den 19 Juni fyllde jag 18 år!
det firade jag med släkt och vänner!
Först hemma hos mig på förmiddan med mammas släkt, senare kom resten av släkten och det firade vi uppe hos mamma och pappa för alla fick inte plats i vårat lilla hus ;)
Jag fick massa fina grejer och massa pengar!
Av morfar och Anette fick jag ett kort och gissa om jag blev glad när jag läste att jag fick 12000 kronor till körkort!! :D Haha så snart är jag ute och kör på vägarna så se upp !

Senare när alla hade släktingar hade gått satt jag, Carro, Anna, Robin, Leha, mamma och pappa och prata och drack lite gott för att senare dra vidare till Basic för att fortsätta att fira mig! :) Lyckad kväll som slutade med att jag inte va så jätte pigg dagen efter ;D

Robin stannade hemma med Leha :)
Sedan sov alla uppe hos mamma och pappa och dagen efter hade vi tv tittar dag med chips och pizza :)



Jag och min trötta lilla tjej



RSS 2.0